Paris Books brengt Schrijfkalender 2018 uit

Uitgeverij Paris Books heeft de Schrijfkalender 2018 uitgebracht: een scheurkalender met 365 praktische en inspirerende tips die auteurs zullen helpen bij het schrijven van een boek. De kalender is samengesteld door drie experts uit het boekenvak, Michelle Shanti, Jet Hoogerwaard en Jacqueline Zirkzee. Zij hebben met veel passie gewerkt aan deze unieke kalender.

Schrijfambities

Vorig jaar zijn zij begonnen om zoveel mogelijk korte en krachtige schrijftips samen te stellen, tips die iedereen met schrijfambities kunnen helpen om aan de slag te gaan en te blijven met het schrijven van hun eigen boek.

Inspiratie en praktische tips

Michelle: “Het schrijven van een boek is een droom voor veel mensen, maar veel aspirant-auteurs missen net dat steuntje in de rug om er werk van te maken. Zo kwamen we op het idee van de Schrijfkalender.”

De Schrijfkalender biedt nieuwe inspiratie, maar er staan ook veel praktische tips in, over uiteenlopende schrijfgerelateerde onderwerpen. Jet: “Voorbeelden van onderwerpen die aan de orde komen zijn: hoe bouw je een dialoog op en hoe gebruik je je zintuigen om je verhaal beter te maken? In de kalender staan adviezen over schrijftechnieken die je kunt toepassen om je verhaal of tekst beter te maken, onder andere gebaseerd op de ervaringen die wij hebben met de manuscripten waaraan wij voor uitgeverij Paris Books gewerkt hebben.”

Beginners en gevorderden

De Schrijfkalender is een laagdrempelig middel om de nodige kennis op te doen voor het schrijven van een boek. Jacqueline: “Wij hopen met de tips in de Schrijfkalender auteurs te stimuleren om hun droom van een eigen boek te realiseren. Deze tips zijn nog nergens eerder gepubliceerd. Beginnende én gevorderde auteurs kunnen inspiratie en leerpunten halen uit de kalender.”

De Schrijfkalender 2018 bedient dus een breed publiek: iedereen die een boek wil schrijven of ermee bezig is, als beginnend of gevorderd schrijver. De kalender volgt jou in het schrijfproces en stimuleert, inspireert en motiveert je. Er staan leuke boekenweetjes in, maar er wordt ook uitleg over schrijftechnieken en over het uitgeefproces gegeven. Een veelzijdig document, onmisbaar voor elke auteur.

De makers

Michelle Shanti is uitvoerend uitgever bij uitgeverij Paris Books, alsmede auteur van een tweetal romans. Jet Hoogerwaard is journalist, eindredacteur en schrijver. Jacqueline Zirkzee heeft diverse romans, jeugdboeken en non-fictietitels op haar naam staan, en ondersteunt anderen als redacteur, ghostwriter en schrijfcoach. De drie schrijfexperts zijn met elkaar verbonden via hun werkzaamheden voor uitgeverij Paris Books van Geert Kimpen.

De uitgever

Uitgeverij Paris Books is de uitgever van de Schrijfkalender. Paris Books is een initiatief van bestsellerauteur Geert Kimpen (bekend van onder meer De kabbalist) en komt tegemoet aan de vraag van veel auteurs om steun en begeleiding te krijgen bij het uitgeeftraject.

De Schrijfkalender kost € 16,99 en is verkrijgbaar via Bol , Webshop Dagelijkse Gedachte, de plaatselijke boekhandel en webwinkels.

DG-beheerderParis Books brengt Schrijfkalender 2018 uit

Verwante berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *