Een spirituele reis
Op een kruispunt van wegen liggen bronnen van stilte, spiritualiteit en schoonheid.
De wandelingen bieden de mogelijkheid lopend stil te staan bij je leven, en tijd en ruimte te maken voor bezinning. De mystieke en meditatieve sfeer in de kerkjes, prachtig beschilderd in Byzantijnse stijl, dragen eraan bij om naar binnen te gaan, je te verwonderen en je te laten raken.

Hoe ziet de pelgrimstocht eruit?
Elke dag wandelen we naar kloosters gelegen op bijzondere en soms sprookjesachtige plekken in de prachtige natuur van de provincie Moldavië in Noord-Oost Roemenië. De wandelingen lopen we in stilte en het ontbijt en avondeten zijn vaak ook in stilte. Iedere dag heeft een thema dat wordt ingeleid met een tekst/gedicht.

De tocht wordt begeleid door Elisabeth Brouwer, gids en coach, van Bureau BALANS en Eugen Iavorschi, haar Roemeense gids en vertaler. ‘Ik begeleid deze tochten sinds 2004 en elke keer is het weer zo’n bijzondere ervaring’.

Data, reizen en kosten
Dit jaar zijn de pelgrimstochten van zondag 13 t/m 20 mei en van zondag 9 t/m 16 september.
We overnachten in 2 kloosters en een berghut. Behalve in de berghut heeft ieder een kamer alleen.
Tussendoor wordt de bagage vervoerd.
We vliegen vanaf Schiphol, via Wenen, naar Iasi in Noord Roemenië. Het vliegticket wordt voor je geboekt. De kosten voor verblijf en eten, transport in Roemenië en de begeleiding door de gidsen zijn € 1045,=. De kosten voor het vliegticket zijn (afhankelijk van het moment van boeking) ca. € 370,=.

Meer informatie
Op de website vind je het programma van de tocht en wordt van iedere wandel-dag een korte beschrijving gegeven met wandeluren en hoogteverschil.

Meer informatie vind je op www.pelgrimstochten.eu Je kunt ook bellen met Elisabeth Brouwer tel. 06 2935 3311 of een mail sturen naar info@bureaubalans.eu