Wil je afvallen zonder te diëten? Dat kan met Gewichtige Gedachten: In zes werken een lichter, gezonder, mindful leven. Met dit verrassende werkboek van Frieda van der Loos-Boudesteijn en Sophie van Bragt breng je voorgoed verandering in je eetpatroon, emoties en gedachten.

Gezonde bewustwording

Gedurende 6 weken krijg je elke dag een korte, inspirerende opdracht, die om jou draait. Je volgt geen dieet, hoeft geen calorieën te tellen of extreem te gaan sporten. Elke opdracht laat je positief naar jezelf en je leefstijl kijken. Zo raak je meer bewust van jezelf en emoties, en hoe dit invloed heeft op je eetpatroon. ‘Ons werkboek is bedoeld om de worsteling met je gewicht voorgoed achter je te laten. Om je terug te brengen naar je basis, jouzelf in het hier en nu,’ legt Frieda uit.

Mindful met Gewichtige Gedachten

Gewichtige Gedachten is gebaseerd op mindfulness en positieve psychologie. Mindfulness helpt je meer bewust te maken wat je eet en drinkt, wat dit doet met je en hoe je lichaam erop reageert. Hierdoor krijg je meer controle over je keuzes en eetgedrag. ‘Het in kaart brengen van je gedachten en gevoelens maakt het boek zo uniek. Je leert te focussen op het positieve. Iedere dag brengt je een stapje verder,’ vertelt Sophie.

Korte, afwisselende opdrachten

Elke dagelijkse opdracht duur maximaal 5 á 10 minuten, waardoor ze makkelijk in te passen zijn in het dagelijkse leven. Het boek werkt met weekthema’s, al zijn de opdrachten zeer afwisselend en gevarieerd. Met elke opdracht leer je jezelf beter te waarderen, ondanks je gewicht of lichaamsvorm, geniet je meer en haast je minder. Hierdoor ga je meer stralen als mens, wat uiteindelijk een enorm positief effect heeft op je energie, gewicht en je algehele gezondheid.

Met aandacht eten en leven

Gewichtige Gedachten is een concept van ontwerper Sophie van Bragt en is mede mogelijk gemaakt door de kennis en praktijkervaring van voedings- en mindfulnesscoach Frieda van der Loos-Boudesteijn. Met dit boek komt je uit je hoofd, bij je hart en zal je meer mindful, met aandacht, gaan leven en eten. Dit heeft een positieve invloed op jouw eetgedrag en vooral op hoe jij in je vel zit. Als je lekkerder in je vel zit, gaat alles in je dagelijks leven net wat gemakkelijker. Wil je verder verdiepen in Gewichtige Gedachten? Sophie en Frieda geven regelmatig inspirerende workshops.

Kijk voor meer informatie op: www.gewichtigegedachten.nl