Altijd jouw spirituele geurtje bij je met de parfumhanger Tree of life

No comments

Besprenkel het absorberende viltje in deze parfumhanger Tree of life met jouw favoriete spirituele geurtje en je draagt het heerlijk bij je. Parfumhangers zijn op het moment erg populair.

Parfumhanger Tree of life

De feng shui van een ruimte wordt bepaald door het licht, de indeling en de geur. Deze elementen bepalen of we ons op ons gemak voelen. Met deze parfumhanger Tree of life kun je jouw favoriete spirituele geurtje altijd meenemen. Je kunt de ketting om je hals dragen maar je kunt haar bijvoorbeeld ook bevestigen aan een tas of iets anders.

Lavendelgeur

Geuren zijn enorm belangrijk in ons leven. Ze roepen bepaalde gevoelens naar boven, zoals bijvoorbeeld herinneringen aan vroeger. Soms ruik je als je terugdenkt aan een vakantie opnieuw die heerlijke lavendelgeur die je toen ervoer. Maar ook de aantrekkingskracht tussen twee mensen wordt voor een deel bepaald door geur.

Etherische oliën en parfums

Bekend zijn de etherische oliën en parfums. Aan de oliën en parfums worden bepaalde werkingen toegeschreven. Ze worden gewonnen uit bomen, struiken, planten en bloemen. De vluchtige geuren vullen de ruimte en kunnen je stimuleren of juist tot rust brengen. Op het viltje van de parfumhanger Tree of life kun je een etherisch geurtje druppelen dat je een goed gevoel geeft.

Bergamotolie

Wist je trouwens dat bergamotolie de meest gebruikte citrusolie is in de (etherische) parfumerie. Van oudsher is bergamotolie een belangrijk bestanddeel. Spiritueel gezien is bergamotolie gekoppeld aan de hartchakra. De geur brengt troost en rust bij verdriet en opent het hart weer voor vreugde.

De parfumhanger Tree of life is onder andere verkrijgbaar in de webshop van de Dagelijkse Gedachte.

Redactie Dagelijkse GedachteAltijd jouw spirituele geurtje bij je met de parfumhanger Tree of life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *